Wie zijn wij?

Kristof Laurijssen - zaakvoerder 

Hij is steeds jullie eerste alsook laatste aanspreekpunt. Vanaf de aanvraag van de offerte tot aan de oplevering van jullie project staat hij klaar om te helpen met het juiste advies en gaat hij constructief te werk om een mooi project aan jullie weer af te leveren. 

Kristof is al van kinds af aan gebeten door de bouwmicroben. Als kleine jongen van 9 stond hij al muren te metsen, mortel te maken en bakstenen te sjouwen. Die passie is zoveel jaren later nog steeds aanwezig. 

Als student koos hij er dan ook voor om bouwkunde te gaan studeren in Aalst. Daar stopte het niet bij, In Gent zette hij zijn studies verder en koos hij voor de aansluitende richting industrieel ingenieur bouwkunde waarin hij met glans afstudeerde. 

Eens in het werkveld koos hij ervoor om ervaring op te doen binnen verschillende bouwbedrijven, om alle bouwtechnieken goed onder de knie te krijgen. Ook zijn kennis als bouwkundig ingenieur kwam daarin goed van pas. 

In 2012 besliste hij ervoor om deze kennis en ervaring om te zetten in zijn eigen bouwbedrijf. Bouwwerken Laurijssen was geboren. Een bedrijf met ondertussen al enkele jaren ervaring en heel wat afgewerkte projecten op de teller. Gaspar Carlos - Onderaannemer

Sinds een tijdje werken wij in onze zaak samen met de goedlachse, hardwerkende Gaspar Carlos.  Hij staat samen met Kristof in voor de uitvoering van uw project(en). Zij werken steeds samen op de werf. 

Net zoals Kristof is Gaspar gebeten door de bouwstiel. Hij rolde enkele jaren geleden per toeval in de bouwsector. Dit beviel hem enorm en kreeg zo de bouwmicrobe te pakken. 

Eerst deed hij ervaring op bij een andere aannemer waarna hij zijn eigen zaak startte. Ondertussen is hij al eventjes een vaste waarde in onderaanming voor Bouwwerken Laurijssen, een echte aanwinst!