Wie zijn wij?

Kristof Laurijssen - zaakvoerder 

Hij is steeds jullie eerste alsook laatste aanspreekpunt. Vanaf de aanvraag van de offerte tot aan de oplevering van jullie project staat hij klaar om te helpen met het juiste advies en gaat hij constructief te werk om een mooi project aan jullie weer af te leveren. 

Kristof is al van kinds af aan gebeten door de bouwmicroben. Als kleine jongen van 9 stond hij al muren te metsen, mortel te maken en bakstenen te sjouwen. Die passie is zoveel jaren later nog steeds aanwezig. 

Als student koos hij er dan ook voor om bouwkunde te gaan studeren in Aalst. Daar stopte het niet bij, In Gent zette hij zijn studies verder en koos hij voor de aansluitende richting industrieel ingenieur bouwkunde waarin hij met glans afstudeerde. 

Eens in het werkveld koos hij ervoor om ervaring op te doen binnen verschillende bouwbedrijven, om alle bouwtechnieken goed onder de knie te krijgen. Ook zijn kennis als bouwkundig ingenieur kwam daarin goed van pas. 

In 2012 besliste hij ervoor om deze kennis en ervaring om te zetten in zijn eigen bouwbedrijf. Bouwwerken Laurijssen was geboren. Een bedrijf met ondertussen al enkele jaren ervaring en heel wat afgewerkte projecten op de teller. 


Jeroen Seijen - onderaannemer 

Sinds een tijdje werken wij in onze zaak samen met de goedlachse Jeroen Seijen.  Hij staat samen met Kristof in voor de uitvoering van uw project(en). Zij werken steeds samen op de werf. 

Ook Jeroen is gebeten door de bouwstiel. Van kinds af aan hielp hij zijn vader met klussen en mortel maken. Hij besloot dan ook om bouw- en renovatie te gaan studeren aan het Sint-Jozefinstituut te Geel. Deze studie rond hij met glans af. 

Nadien deed hij 7 jaar ervaring op bij een kleine aannemer uit de buurt. Hierna koos Jeroen ervoor om op zelfstandige basis te gaan werken. 

Sindsdien is hij een extra kracht voor Bouwwerken Laurijssen.