Onze werkwijze.

U kan bij Bouwwerken Laurijssen uit Geel terecht voor allerhande (ruw)bouwwerken. Bouwen of verbouwen is een grote stap in uw leven en daar willen wij jullie graag bij helpen. 

Om u al een idee te geven hoe deze ‘grote stap’ kan verlopen delen wij hieronder graag onze werkwijze. Zo weet u perfect waar u aan toe bent, en waarvoor u bij Bouwwerken Laurijssen terecht kan. 

Indienen offerteaanvraag

De allereerste stap ligt in jullie handen. Graag ontvangen wij van u een offerteaanvraag. Dit kan via onze contactgegevens die u kan terugvinden via deze link; CONTACT.

Bespreking van uw project(en)

Om een zo goed mogelijk beeld te krijgen van uw project(en) nodigt Kristof (zaakvoerder van Bouwwerken Laurijssen) jullie na de offerteaanvraag uit voor een kennismakingsgesprek. Zo leren we jullie als bouwheer/vrouw kennen, weten we wat jullie wensen zijn en hoe jullie project er uit zal zien. Tijdens dit gesprek leggen wij u stapsgewijs uit welke onderdelen er aan bod zullen komen en hoe deze uitgevoerd zullen worden.

Offerte 

Na het uitgebreide kennismakingsgesprek kunnen wij aan de slag. Kristof bestudeert nauwkeurig uw bouwplannen en berekent hiervoor een correcte prijs. Hij verwerkt alles in een overzichtelijke offerte.

Offerte bespreking en tijdsplanning 

Wanneer de offerte klaar is, nodigen wij u opnieuw uit voor een gesprek. Deze keer zullen we met u de offerte toelichten en bespreken. We bekijken ook samen hoe de tijdsplanning van het project eruit zal zien. We geven u een mooi overzicht van alle kosten zodat u niet voor onnodige verrassingen komt te staan. Aanpassingen of wijzigingen kunnen nog steeds besproken en/of doorgevoerd worden. U krijgt nadien de offerte van Bouwwerken Laurijssen mee naar huis. Zo kan u alles nog eens rustig doornemen. Wanneer u na de offertebespreking een verdere samenwerking met ons wenst, gaan we over tot het opstellen van een akkoord.

Opstellen van een akkoord. 

Er wordt een overeenkomst opgesteld en door beide partijen voor akkoord ondertekend. Op deze manier hebben zowel u als wij een zekerheid en kan er niets mislopen. Vanaf dit moment kan u beginnen aftellen en uitkijken naar de definitieve start van uw project. 

Start bouwproject 

Ongeveer één maand voor de start van uw project stellen wij u op de hoogte van de exacte startdatum. De voorbereidende werken worden opgestart door bouwwerken Laurijssen. Nadien kunnen wij goed voorbereid en zonder zorgen van start gaan.  

Tijdens de werken 

De werken verlopen volgens de stappen die wij met jullie hebben doornomen. Bouwwerken Laurijssen is een aannemersbedrijf dat dicht bij de bouwheer/vrouw staat en jullie dus goed op de hoogte houdt van alle stappen. Eventuele wijzigingen kunnen rechtstreeks met de zaakvoerder op de werf besproken worden.

Afsluit en einde project 

Wanneer de werken ten einde zijn, zullen we ervoor zorgen dat uw werf netjes wordt achtergelaten. Wij organiseren een rondgang samen met u en de architect voor de controle van de uitgevoerde werken. Eventuele gebreken of nog uit te voeren werken zullen genoteerd worden tijdens de voorlopige oplevering. Deze worden binnen de afgesproken termijn uitgevoerd. 

Ongeveer één jaar later volgt er een definitieve oplevering.

Na service 

Zit u na de ruwbouwwerken toch nog met vragen, of zijn er zaken die nog moeten aangepast worden, dan kan u steeds bij ons terecht. Geef ons een seintje en we bekijken wat we voor u kunnen doen.  

Bouwwerken Laurijssen staat graag voor u klaar!